Termeni și condiții

1.Dispoziții generale

1.1. Prezentele condiții de vânzare (denumite în continuare “condițiile”) stabilesc drepturile, obligațiile și responsabilitățile reciproce ale cumpărătorului și ale Finola Group LTD (denumit în continuare “vânzătorul”) atunci când cumpărătorul achiziționează bunuri în magazinul electronic.

1.2. Fotografiile bunurilor sunt doar cu scop ilustrativ, produsele originale pot fi diferite de cele prezentate. Fotografiile furnizate nu pot fi folosite ca bază pentru reclamații. Un produs este considerat a fi de bună calitate dacă este conform cu eșantionul, modelul sau descrierea furnizată în magazinul online.

 

2. Momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare

2.1. Contractul de vânzare-cumpărare dintre Cumpărător și Vânzător se consideră încheiat din momentul în care Cumpărătorul a format un coș de cumpărături în magazinul online, a furnizat adresa de livrare, a selectat metoda de plată și a citit acești termeni, face clic pe butonul “Confirmă comanda” și este valabil până la executarea integrală.

2.2. Fiecare contract încheiat între Cumpărător și Vânzător este protejat de Finola Group LTD.

 

3.Drepturile cumpărătorului

3.1. Cumpărătorul are dreptul de a achiziționa bunuri în e-shop.

3.2. Cumpărătorul (consumatorul) are dreptul de a se retrage din contractul de achiziție și vânzare de bunuri încheiat cu vânzătorul, notificând vânzătorul în scris în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării bunurilor, 

 

4.Obligațiile cumpărătorului

4.1. Cumpărătorul trebuie să accepte bunurile comandate și să plătească prețul bunurilor și livrarea acestora.

4.2. În cazul în care datele furnizate în formularul de înregistrare al cumpărătorului se modifică, cumpărătorul trebuie să le actualizeze imediat.

4.3. Bunurile selectate de către cumpărător sunt rezervate, iar vânzătorul se angajează să execute contractul de vânzare-cumpărare numai atunci când vânzătorul primește o notificare de la banca cumpărătorului privind plata pentru bunurile selectate. 4.4. Cumpărătorul trebuie să confirme ordinul de plată în cel mult 24 de ore după ce a făcut clic pe butonul “Confirmă comanda”. În cazul în care ordinul de plată nu este confirmat în acest termen, Vânzătorul are dreptul de a considera că Cumpărătorul a renunțat la contractul de vânzare.

 

5.Drepturile vânzătorului

5.1. În cazul în care Cumpărătorul încearcă să afecteze funcționarea sau funcționarea stabilă a magazinului electronic, Vânzătorul poate, fără notificare prealabilă, să restricționeze, să suspende (să înceteze) accesul acestuia la magazinul electronic.

5.2. Vânzătorul are dreptul de a înceta temporar sau pe termen nelimitat funcționarea e-shop-ului, fără o notificare separată.

 

6.Responsabilități ale vânzătorului

6.1. Să creeze condiții pentru ca Cumpărătorul să utilizeze în mod corespunzător serviciile oferite de e-shop.

6.2. Să organizeze livrarea bunurilor comandate de către Cumpărător la adresa specificată de acesta.

6.3. Vânzătorul, în cazul unor circumstanțe semnificative, în imposibilitatea de a livra cumpărătorului bunurile comandate, se angajează să ofere cumpărătorului un produs analog, iar dacă cumpărătorul refuză să accepte produsul analog, să returneze banii plătiți de către cumpărător în termen de 5 zile lucrătoare. În acest caz, Vânzătorul este exonerat de răspunderea pentru nelivrarea bunurilor.

 

7.Livrarea bunurilor

7.1.Bunurile sunt livrate pe cheltuiala Cumpărătorului de către compania de transport.

7.2. Bunurile sunt livrate la adresa indicată de Cumpărător în termen de 2-6 zile lucrătoare de la primirea plății pentru bunuri și transportul bunurilor. 

7.3. Prețul exact al livrării depinde de greutatea, volumul, dimensiunile și locul de livrare a bunurilor comandate, astfel încât veți vedea prețul final numai după ce ați plasat comanda.

7.4. În timpul livrării mărfurilor, cumpărătorul împreună cu reprezentantul firmei de transport trebuie să verifice starea transportului, cantitatea, calitatea și gama de mărfuri.

7.5. În cazul în care Cumpărătorul constată încălcarea transportului, a cantității, calității și sortimentului de mărfuri, Cumpărătorul nu trebuie să accepte transportul și să noteze acest lucru în scrisoarea de trăsură.

7.6. După ce cumpărătorul acceptă lotul și semnează scrisoarea de trăsură fără observații, se consideră că lotul livrat nu are defecte, cantitatea, calitatea și sortimentul de mărfuri sunt conforme cu prevederile contractului de vânzare.

 

8.Returul mărfurilor

8.1. În cazul în care cumpărătorul (consumatorul) se retrage din contractul de vânzare-cumpărare de bunuri, astfel cum se prevede la clauza 3.2 din condiții, bunurile se returnează în contul vânzătorului în termen de 7 zile de la notificarea scrisă a cumpărătorului privind retragerea din contractul de vânzare-cumpărare. Articolele care nu sunt pe placul cumpărătorului (consumatorului) – forma, dimensiunea, culoarea, modelul sau caracterul complet (sunt înlocuite sau acceptate de către Cumpărător în termen de 14 zile de la livrare la cea mai apropiată sucursală Finola Group LTD. 

GermanSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandRomaniaIrelandHungarySlovakiaEstoniaLatviaLithuaniaSlovenia